joi, 11 iunie 2009

Radu Duda îşi face campanie pe hi5

Profil de Preşedinte....pe hi5

Ce ţi-e şi cu tehnologia asta... Principele Radu Duda şi-a găsit un mod mai convenabil de a-şi face campanie electorală. Majestatea îşi îndeamnă "prietenii" de pe hi5 să îl susţină: Iată profilul de pe "hi5" al lui Radu Duda şi îndemnurile către supuşi:


Este un mod inedit de a-şi face campanie şi o modalitate de a-şi alege publicul ţintă.

Probabil că toate gospodinele care, între două pauze de mestecat în mămăligă, vor intra pe conturile hi5, vor accesa link-urile indicate de viitorul lor preşedinte... pentru că nu cred că tinerii cu drept de vot, care îl au pe Duda la "prieteni" doar ca să se dea "mari" că sunt amici cu monarhia, îşi rup din timpul lor de agăţat pitzipoance pentru a susţine Principele.... zic şi eu...poate nu e adevărat.

Şi totuşi, cred cu tărie că Duda va avea un procent destul de bun la alegerile prezidenţiale. Asta dacă nu va adopta modelul "Stolo" şi se va retrage la timp. La timp, adică înainte ca Mihai I să se răzgândească şi să îi retragă el titlurile şi privilegiile care i le oferă acum viaţa monarhică. Nu va putea accede însă la "premiul cel mare", pentru că pentru asta se face campanie cum ştiu deja politicienii cu vechime.

Niciun comentariu: