marți, 13 august 2013

Eugen Tomac: Liberalii se pregătesc să facă cel mai urât troc din istoria partidului

Partidul Național Liberal este gata să îşi sacrifice electoratul de dreapta în schimbul sprijinului PSD pentru candidatura lui Crin Antonescu la prezidențialele de anul viitor, scrie deputatul Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.
Eugen Tomac, Foto facebook


"În loc să se opună creșterii taxelor şi impozitelor, preconizată de guvernul Ponta şi să apere clasa de mijloc din România, dar şi economia în ansamblu, unii lideri liberali vor să negocieze cu PSD sprijinul pentru aceste măsuri fiscale disperate în schimbul reafirmării susţinerii lui Crin Antonescu drept candidat comun al USL la prezidenţialele din 2014", mai scrie Tomac.

La sfârştiul lunii august, USL vrea să organizeze un spectacol propagandistic, cu care deja ne-a obişnuit, prin care preşedintele PNL să fie reconfirmat drept candidat unic al alianţei socialiste la funcţia de Preşedinte al României.

Tot la sfârşitul lunii august, liberalii au anunţat, prin vocea prim-vicepreşedintelui Klaus Iohannis, că vor decide dacă acordă sau nu sprijin măsurilor fiscale asupra cărora Guvernul s-a angajat în faţa FMI.

"Facem un apel la adevăraţii liberali să respingă acest troc şi să nu îşi vândă lui Ponta şi PSD-ului alegătorii care le-au dat încredere. Măsurile fiscale la care Guvernul s-a angajat vor face mult rău economiei României şi clasei de mijloc. Sperăm ca adevăraţii liberalii să pună interesul României mai presus de ambiţiile nemăsurate ale unei singure persoane", mai scrie Eugen tomac pe Facebook.

Niciun comentariu: