duminică, 12 august 2007

Ce invata copiii din filme???????????

De ce credeti ca obliga CNA-ul televiziunile sa puna tot felul de buline pe fiecare emisiune difuzata?
Ca sa nu ne trezim intr-o zi cum copiii se apuca si isi construiesc bombe, cum fura, sau mai grav cum omoara oamenii.

Ce ziceti de asta????

Patru fetiţe cu vârste cuprinse între opt şi 13 ani, din satul Petriceni, judeţul Covasna, au şantajat o femeie din aceeaşi localitate, cu suma de 300 de lei, pentru a nu-i ucide copiii cu un pistol cu amortizor.
Poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale din Târgu-Secuiesc au fost sesizaţi de femeia din satul Petriceni, despre faptul că, în urmă cu o săptămână, persoane necunoscute i-au solicitat suma de 300 lei pentru a nu-i ucide copiii cu un pistol cu amortior, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.
În urma instrucţiunilor şantajiştilor, suma de bani solicitată urma să fie lăsată la baza crucii dintre clădirile fostului CAP şi intrarea în satul Petriceni, pe vârful dealului, de unde urma să fie ridicată la ora 13.00.
Echipa operativă formată din poliţişti de la Biroul Investigaţii Criminale, de la postul de poliţie comunală Sânzieni şi un tehnician criminalist s-a deplasat la faţa locului, a depus bancnotele marcate în prealabil cu pulbere şi creion galben fluorescent (substanţe care devin vizibile doar la lumina lămpii cu raze UV), la locul convenit şi au supravegheat zona.
La faţa locului au apărut şi "şantajiştii", patru fetiţe cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani, toate din Petriceni, care au căutat şi au ridicat pachetul în care se aflau banii. Poliţiştii au descoperit în sacoşa uneia dintre fetiţe şi "planul de acţiune" întocmit de acestea în limba maghiară.
Întrucât minorele nu au împlinit 14 ani, nu pot fi trase la răspundere penală.

Niciun comentariu: