joi, 5 septembrie 2013

O dubă a SRI, plină cu tehnică de interceptare, a fost ridicată de RAT Craiova de sub geamul Olguței Vasilescu. SRI zice că mașina nu-i aparține

UPDATE. SRI spune că mașina la care a făcut referire Olguța Vasilescu aparține unui primarului Dumitru Măceșanu, edilul comunei Castranova, Dolj. Primarul recunoaște că este mașina lui, dar spune că nu are tehnică de filaj, potrivit Mediafax.ro.
----
O gafă de proporții a serviciilor secrete din România. SRI a parcat o dubă plină cu tehnică de ascultare într-o zonă în care nu aveau voie. Polițiștii locali au văzut duba, au anunțat RAT (firma de ridicări auto) și au luat mașina de acolo pentru că ”obstrucționa” circulația. 
Foto: Facebook

Iată ce scria Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, pe pagina personală de Facebook.

”E prea frumos sa tin pentru mine... Astazi RAT Craiova si Politia Locala au ridicat o masina parcata ilegal, in fata primariei, sub fereastra mea. Si... Era tixita de tehnica de ascultare... Mai, baieti, mai... Nu v-am spus ca am camera de luat vederi in birou? Va dau eu caseta... Asa cevaaaaaa?”

”Intrebare intrebatoare pusa de toata presa... Ce credeti ca fileaza serviciile intr-o tara democratica? Primaria sau magazinul de papiote de vis a vis? Cert e ca aveam alte asteptari de la baieti... Asaaaa de prooosti? Sa te prinda RATU'? :DDD”.

Ce spune SRI?
Potrivit EVZ, Neoficial, SRI motivează parcarea maşinii într-un loc nepermis ca fiind o acţiune sub acoperire ce ar fi vizat bancomatele din centrul Craiovei.


Niciun comentariu: