miercuri, 2 octombrie 2013

Mircea Geoană, de la FLACĂRA VIOLET, la cravata ROZ

Mircea Geoană a fost, marți seara, la iluminarea în roz a clădirii Academiei de Studii Economice București. ”Alături de Mihaela Și Ana, la iluminarea clădirii ASE-ului în roz, parte a campaniei împotriva cancerului la sân a Fundației Renașterea”, scrie Geoană pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii.
Foto Facebook
În fotografie apare alături de soția sa, Mihaela Geoană (stânga) și fiica sa Ana Maria Geoană. Mircea Geoană s-a asortat cu vestimentația soției, purtând o cravată de culoare roz.
Marți a avut loc cea de-a 13-a ediție a campaniei "Iluminare în roz" sub sloganul "Sănătatea se învață". ASE-ul a prins culoare sub lumina roz a Fundației Renașterea, simbol al luptei împotrivă cancerului la femei. Printre vedetele aflate la eveniment se număra: Mihaela Geoană, Andreea Esca, Amalia Năstase, Oana Cuzino, Laura Cosoi, Cristiană Copos, Camelia Sucu, Veronica Savanciuc, Andreea Mihai, Monica Nistorescu, Roxana Iliescu, Ecaterina Andronescu, Camelia Bazac. În plus, Melkior și Cruciani s-au alăturat luptei împotrivă cancerului de sân prin comercializarea ojei roz ediție specială-Melkior - nuanța Rebirth, și a brățării roz, Cruciani. 

Niciun comentariu: