sâmbătă, 1 martie 2014

1 Martie: Udrea, cea mai harnică mărțișoreasă

Politicienii s-au întrecut, sâmbătă, care mai de care, în ordinea trezirii, să posteze pe Facebook tot felul de poze cu mărțișoare și urări de fericire și împlinire pentru femei. Dintre toți, Elena Udrea a fost cea mai harnică. La propriu. Pe pagina ei de Facebook a postat poze în care lega la mărțișoare. Nu cred că le-a făcut chiar ea, însă imaginea contează. A lăsat câteva și pe jos, să vadă alegătorul că muncește de zor.
Foto Facebook
Dar nu numai Udrea a arătat poze cu mărțișoare pe Facebook. O altă blondă din politică, senatorul Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de socializare un buchet de flori, cu urările de rigoare.
Foto Facebook Gabriela Firea
Arătând că măcar de 1 martie se trezesc mai devreme, unii bărbați din politică s-au grăbit să le ureze doamenlor din electorat...ce trebuie urat cu ocazia acestei zile +poza aferentă.
Astfel, Traian Igaș, cunoscut ca fost ministru de Interne, a pus repede o poză cu doi momotei, unul alb și unul roșu.
Foto Facebook Igaș
Să nu se lase mai prejos, premierul României, Victor Ponta, a postat și el unn mărțișor virtual pe Facebook.
Foto FB Ponta
Ca un politician ce vrea să-și câștige electorat, Eugen Tomac, a dat și el drmul la urări, mai ales că Udrea s-a arătat atât de preocupată de această sărbătoare... Tot momotei, ca Traian Igaș..
Foto FB Tomac.
Cel mai violet mărțișor (vă aduceți aminte despre povestea flăcării violet), vine de la Mircea Geoană: Un buchet de ghiocei, de un alb imaculat, însă, legați cu un fir de mățișor.
Foto FB Mircea Geoană
Roberta Anastase a pus un mărțișor cu fața ei.

Crin Antonescu nu s-a trezit încă. Nici Traian Băsescu.
A, Cristian David și-a șters contul de FB. 





Niciun comentariu: