joi, 5 decembrie 2013

Elena Udrea și Dorin Chitoarcă, relație de ”amiciție”? Ce au făcut cei doi politicieni la botezul nepoatei lui Băsescu

Dorin Chitoarcă, primarul Chișinăului, a fost unul dintre nașii Sofiei Anais a socializat cu Elena Udrea...un pic mai mult. Pentru că după botez Sofiei Anais i s-a făcut foame nașul Chitoarcă nu a mai stat pe gânduri și s-a apucat s-o hrănească cu biberonul, arătându-i Elenei Udrea ”cum se face”. Fotografia cu pricina a postat-o pe pagina sa de Facebook.

foto Facebook Chitoarcă

Ca să nu se lase mai prejos, Elena Udrea a vrut să demonstreze ce repede a învățat ”mișcarea”. Astfel, a luat fetița în brațe și a continuat s-o hrănească. Elena Udrea nu s-a lăsat mai prejos și a scris și un text pe care probabil ar fi vrut să-l posteze Sofia, însă este prea mică pentru a putea să tasteze.
”După slujba de la biserică mi-a fost tare foame așa că am mâncat lăpticul, în brațe la Elena”, ar fi comentat Sofia Anais, la fotografia de mai jos.
Foto Facebook Elena Udrea
Din fotografie reiese și ”altceva”. Acest ”antrenament” al celor doi politicieni relevă însă și o apropiere tandă între ei. Dorin Chitoarcă nu se sfiește să țină mâna pe piciorul Elenei, sub probabilul pretext că ar susține fundulețul Sofiei...



Niciun comentariu: