luni, 26 mai 2014

Nici PSD-ului nu-i vine să creadă câte mandate a câștigat. PMP se laudă cu Basarabia. Mircea Diaconu, ud de fericire

Este un rezultat pe care PSD nu l-a avut niciodată în istoria sa, din `90 încoace. 16 mandate din 32 este peste ceea ce am anticipat. Suntem a patra delegație la nivel european în cadrul PES, a declarat Victor Ponta, după ce a văzut rezultatelor alegerilor europarlamentare, conform unei postări pe un site de socializare.
Foto FB. Victor Ponta


De cealaltă parte, Elena Băsescu se laudă cu voturile din Basarabia. Fiica președintelui se laudă cu scorul de 55% obținut de PMP în Republica Moldova, ea spunând, pe Facebook, că oamenii stăteau la cozi să voteze, întrebând care este partidul susținut de Traian Băsescu.
Foto FB. Elena Băsescu


Traian Băsescu, Monica Macovei, Elena Udrea și Vasile Blaga nu au mai postat nimic de duminică, de când îndemnau oamenii să iasă la vot.



Mircea Diaconu a ”explodat” de bucurie pe pagina de Facebook, postând un ”uraaaaa!”, la publicarea rezultatelor și și-a schimbat fotografia de copertă de pe contul de socializare cu una pe care scria ”Mircea Diaconu- primul independent român @ Parlamentul European”. Și-a mai postat și poze cu el ud tot de șampanie și râzând cu gura până la urechi, după ce a aflat că merge în PE.

Una peste alta, eu consider că anul acesta am avut candidați mai valoroși față de cei din 2009. Și chiar sper să facă treabă în beneficiul României.

Niciun comentariu: