vineri, 7 iunie 2013

Principele Radu Duda implineste 53 de ani! Isi va sarbatori ziua de nastere in Anglia

Principele Radu implineste 53 de ani. Alteta Sa Regala isi va sarbatori ziua de nastere in Anglia unde se afla in vizita impreuna cu Principesa Margareta.
Chiar de ziua sa, Principele Radu si Principesa Mostenitoare "sunt invitati de onoare la Royal Albert Hall pentru a participa la un concert extraordinar Beethoven sustinut de Royal Philharmonic Orchestra si solista romanca Alexandra Dariescu" se arata intr-un comunicat postat pe blogul princeradu.ro

Sursa Foto: princeradu.ro

"Seara va cuprinde doua dintre cele mai valoroase lucrari beethoveniene: Concertul nr. 5 pentru pian si orchestra si Simfonia a IX-a. Dirijor va fi Andrew Greenwood. Isi vor mai da concursul Royal Choral Society si Guildford Choral Society.

Altetele Lor Regale vor participa, dupa concert, la lansarea ultimului disc cu muzica clasica al eminentei pianiste romance, nascuta la Iasi. Alexandra Dariescu a absolvit conservatorul in Regatul Unit, in anul 2008 si, in cei cinci ani care au urmat a cantat pe mari scene ale lumii, printre care Carnegie Hall la New York
" se mai arata in comunicatul postat pe blogul Principelui.

Potrivit sursei citate, "este pentru prima oara cand Familia Regala a Romaniei este invitata de onoare de catre Royal Albert Hall si Royal Philharmonic Orchestra". Iar de aceasta data, invitatia la Royal Albert Hall coincide cu ziua de nastere a Principelui Radu.
 
Aceasta este a saptea vizita externa a Familiei Regale a Romaniei, in anul 2013, dupa vizitele Regelui Mihai, Principesei Mostenitoare, Principelui Radu si Principelui Nicolae la Cetatea Vatican, Londra, Paris, Istanbul, New York si Belgrad.

Niciun comentariu: